planning & advies


Om u, onze klant, 100% van dienst te kunnen zijn bij alle financiële zaken, kunt u bij Hauzer & Partners  terecht voor integrale financiële planning en (complexe) bedrijfsadvisering.
Ook hebben wij een speciale tak die zich bezig houdt met het deelnemen in bedrijven.

Financiële planning

Hoe zitten mijn financiële zaken nu precies in elkaar? Wat als ik arbeidsongeschikt word?
Kan eerder stoppen met werken? Hoe krijg ik fiscaalvriendelijk mijn vermogen naar mijn kinderen? Etc. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van de juiste antwoorden op deze belangrijke vragen. We rekenen uw financiële positie door en communiceren met u in een helder advies.

Bedrijfsadvisering
Als uw bedrijfsadviseur steunen wij u als ondernemer juist op die punten die belangrijk zijn, maar die door alle drukte te vaak naar de achtergrond verdwijnen. Liquiditeitsprognoses, opzetten middellangetermijnvisie, personele organisatie etc.

Lees meer in:
‘IFP Hauzer: chef de kliniek voor bedrijven’
        
        adviseur         

Deelnemen in bedrijven
Via een zelfstandige bedrijfstak nemen wij deel in bedrijven. Naast het nemen van een belang, hierbij staat het ondersteunen van de ondernemers centraal. Deze steun beperkt zich niet louter tot het geven van adviezen, maar strekt zich juist ook uit tot de implementatie van deze adviezen. Kortom Venture Capital+.
                 
                                      logo-vc-
                                          Klik op het logo voor meer info