tijdelijke verhuur

Verhuren tijdens verkoop
In de huidige markt kan het maar zo zijn dat uw huis lang te koop staat.
In dat geval kunt u dubbele woonlasten voorkomen door uw huis tijdelijk te verhuren. Het is dan wel zaak dat u het huurcontract kunt ontbinden als uw huis wordt verkocht.

Profiteer van de Leegstandwet
Bij tijdelijke verhuur volgens de Leegstandwet genieten uw huurders geen huurbescherming. Dat betekent dat u de huurovereenkomst zonder problemen kunt opzeggen. Daarvoor is wél een vergunning van de gemeente vereist. En u moet aan bepaalde voorwaarden van de hypotheekverstrekker voldoen.

Medewerking van uw hypotheekverstrekker
Uw huis is onderpand voor uw hypotheek. Daarom heeft u voor verhuur toestemming nodig. De meeste hypotheekverstrekkers gaan alleen akkoord bij tijdelijke verhuur via de Leegstandwet, omdat dit zekerheid geeft dat het huurcontract weer ontbonden kan worden. Huisover hanteert de voorwaarden en procedures van uw hypotheekverstrekker, zodat uw aanvraag sneller wordt goedgekeurd.

Regel het eenvoudig via Hauzer & Partners
Via het NVM-verhuurplatform regelen wij de verhuur op een manier die aan alle eisen van de Leegstandwet voldoet. Inclusief toestemming van uw hypotheekverstrekker en vergunning van de gemeente. Zo loopt u geen enkel risico.

                                             
       bel_mij
  Laat u terugbellen door
één van onze makelaars